Maailman täydellisin lause29.10.2013

Monille ihmisille on vaikea kokea Jumalan läsnäoloa. Saattaa olla, että he eivät koe mitään kokouksessa, jossa ympärillä olevat tuntuvat tiedostavan Jumalan olevan lähellä. Joskus se voi johtua siitä, että elämässäsi on juuri tapahtunut jotain, joka painaa ja vie ajatuksiasi pois Jumalasta. Joskus jokin asia voi olla vaivannut sinua koko elämäsi. Mitä tehdä tällaisessa tilanteessa kun tunnemaailma tuntuu olevan lukossa, etkä koe Jumalan rakkautta elämässäsi? Harvaa ihmistä tällaisessa tilanteessa auttaa se, että kirjoittaisimme nyt blogin Jumalan rakkaudesta. Jos et koe Jumalaa, niin et koe, vaikka lukisit millaisen kirjoituksen.

Raamatussa sanotaan: ”Jumala ei salli itseään pilkattavan, mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.” Voiko enää tämän selkeämmin sanoa tätä periaatetta? Jumala on sitonut oman kunniansa tähän lupaukseen. Hän on antanut kunniasanansa asiasta. Tämän periaatteen pohjalta voimme tulla siihen päätökseen: Jos haluat kokea rakkautta ja läsnäoloa, kylvä rakkautta ja läsnäoloa ensin. Tämä on hyvin yksinkertaista ja toimii suhteessamme Jumalaan.

Jumala on jo Raamatussa sanonut kymmeniä kertoja meille kuinka Hän rakastaa meitä. Jos me, jotka haluamme kokea tämän rakkauden syvästi, alamme kylvää rakkauden sanoja Jumalalle, niin me tulemme niittämään Jumalan rakkauden kokemista. Jos teemme tekoja rakkaudesta Jumalaan, huomaamme niittävämme Häneltä samalla mitalla. Tämä menee täysin vastaan sitä ajattelua, jossa istutaan penkissä tekemättä mitään ja odotetaan Jumalan kaatavan siunauksia ja rakkautta päällemme. Sinä saatat tällä tavalla kyllä kokea yksittäisiä kertoja Jumalan rakkautta, mutta kokeeko Jumala rakkautta sinulta?

Mistä aloittaa tämä kylväminen? Voit aloittaa sanomalla maailman täydellisimmän lauseen: ”Minä rakastan sinua Jeesus.” Se on hyvin yksinkertaista. Sano sitä joka päivä. Ensin se voi olla vaikeaa. Jos et kuitenkaan lopeta, niin yhtäkkiä alat huomata kuinka se käy helpommaksi. Jonkin ajan kuluttua huomaat, että sinulla on paljon tunnetta mukana siinä lauseessa. Samoihin aikoihin todennäköisesti huomaat, että koet Jeesuksen läsnäoloa enemmän kun aiemmin.

Useat ihmiset ovat testanneet tätä periaatetta ja havainneet sen toimivan. Jumalan läsnäolo lisääntyy ylläsi ja koet Jumalan ehdotonta rakkautta. Olet päässyt sisälle loppumattomaan kierteeseen, jota kutsutaan eläväksi jumalasuhteeksi. Sinä kerrot Jumalalle kuinka rakastat Häntä, Hän ilmaisee enemmän horjumatonta rakkauttaan sinulle, sinä kerrot taas kuinka rakastat Häntä vielä enemmän jne. Tämä voi jatkua, aina siitä hetkestä kun päätät sen aloittaa, koko loppu elämäsi ajan ja halki ikuisuuden.