Kosketa Hänen viittaansa23.9.2014

Tahdotko saada yliluonnollista voimaa, rohkaisua, terveyttä tai viisautta? Tahdotko aktivoida Jumalan voiman elämääsi? Olet ehkä yksi niistä uskovista, joka tietää Jeesuksesta virtaavan kaikkea tätä voimaa, mutta et tiedä miten kanavoida sitä elämääsi. Tieto lisää vain tuskaa tässä asiassa, jos et ole saanut avainta, miten saada tietämäsi asiat käytännön todellisuuteen.

Raamatussa on tapaus verenjuoksutautia kaksitoista vuotta sairastaneesta naisesta. Jeesus oli matkalla parantamaan Jairoksen tytärtä ja Hänen ympärillään tungeksi paljon ihmisiä.  Nainen oli päättänyt koskettaa Jeesusta. Hän tunkeutui väkijoukon läpi, kosketti Jeesusta ja parani sairaudestaan. Tästä kertomuksesta löytyy etsimäsi avain voiman vapautumiseen. Pyhä Henki esitti minulle vähän aikaa sitten tämän yksinkertaisen kysymyksen: ”Oletko sinä täällä vain tungeksimassa Jeesuksen ympärillä vai oletko kurottautumassa Häntä kohti saadaksesi voimaa?”

Aina, kun Jeesus on paikalla uskovien kokouksessa, rukousryhmässä, suurtapahtumassa tai vaikka katsellessamme televisiosta hengellisiä ohjelmia, niin Hänen ympärillään tungeksii ihmisiä. Tuhannet ihmiset tungeksivat nähdäkseen mitä seuraavaksi tapahtuu. Pyhän Hengen voitelu hengittää heidän niskaansa ja Jeesus on lähes kosketusetäisyydellä. He tietävät Hänen voimastaan, mutta he eivät saa yliluonnollista voimaa vapautumaan elämäänsä.

Tämä kaikki johtuu asenteesta, joka uskoville opetetaan. Meidät opetetaan passiivisiksi vastaanottajiksi eikä aktiivisiksi kurottautujiksi. Jumalan voiman kanavoituminen ihmisen elämään ei ole koskaan sattuma vaan se perustuu aina samoihin periaatteisiin. Kun toimimme niiden mukaan, Jumalan voima virtaa. Ennemmin tai myöhemmin.

Iankaikkinen periaate on se, että jos ihminen kurottautuu Jumalaa kohti, hänelle on oikeus vastata. Ongelmaksi muodostuu taas se, että useimmat uskovat ovat joko menettäneet tai eivät ole koskaan kuulleetkaan aktiivisesta kurottautumisesta taivasta kohti. Vihollisen strategia yliluonnollisen voiman virran tukahduttamiseksi uskovissa on estää heidän kurottautumisensa kohti Mestaria.

Sinä voit tungeksia Hänen ympärillään vaikka joka päivä, mutta jollei henkesi kurottaudu Häntä kohti, niin voimaa ei tule virtaamaan. Tämä kurottautuminen tapahtuu uskossa ja se on hyvin yksinkertaista. Voit kutsua Häntä Mestariksi, Herraksi, Parantajaksi tai Isäksi. Tärkeintä on, että valitset aktiivisesti keskittää katseesi Häneen ja nousta tunteiden ja olosuhteiden yläpuolelle. Tällöin olet kykenevä tarttumaan Hänen viittansa tupsuun ja voimaa tulee virtaamaan sinuun.