Tule mukaan yhteiseen hengelliseen rintamaan!

Kutsumme Sinut mukaan hengelliseen rintamaan valmistamaan tietä Herralle! Hän haluaa laskea kirkkautensa tähän maahan. Jumala etsii yksilöitä ja seurakuntia, jotka janoavat Hänen todellisuuttaan seurakunnan heräämisen ja lopunajan herätyksen puolesta.

Hengelliset kontrastit ovat vahvistumassa. Osa seurakunnista hakee hyväksyntää enemmän maailmasta kuin Jumalasta. Osa tulee nousemaan radikaalissa puhtaudessa ja rakkaudessa Jumalaa kohtaan.

Tarvitsemme muutosta, jossa uskonnollisuus, epäusko ja penseys murtuvat. Tarvitsemme muutosta, jossa aito jano ja rakkaus Jumalan puoleen valtaavat seurakunnat. Uskonpuhdistus seurakunnissa edeltää herätystä maailmassa.

Palaako sinun sydämelläsi näky Suomen ja Euroopan herätyksestä? Tule mukaan yhdessä hengessä vetämään herätystä maamme päälle!

Jos haluat yhtyä tähän rintamaan, täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Laita meille myös osoitetietosi, mikäli haluat saada ilmaiseksi Valmistakaa Herralle tie -kirjasen. Odotamme innolla viestiäsi!

Rukoilemme puolestasi ja lähetämme sinulle säännöllisesti herätyshenkisen uutiskirjeen. Voit tulla myös mukaan noin kerran kuukaudessa internetin välityksellä kansainvälisiin live-kokouksiin , jossa seurakunnat eri puolilta maailmaa kokoontuvat yhteen rukouksen, ylistyksen ja rohkaisevan sanan pariin. Verkkosivustollamme löytyy paljon rohkaisevaa sisältöä blogien, artikkelien ja videoleikkeiden muodossa.

Liittymislomake
* = required field