Tuotteet

Valmistakaa Herralle tie -kirja 

”Valmistakaa Herralle tie – Raamatullisia periaatteita läpimurtoihin ”- kirjanenValmistakaa Herralle tie -kirjan tarkoitus on nostaa uskoasi uudelle tasolle – apostolisen uskon ytimeen! Kirjassa avataan keskeisiä Sanasta nousevia periaatteita, jotka saavat kristinuskon todella toimimaan elämässäsi. Tulet muuttumaan sisältäpäin ulos, kun otat avoimin mielin vastaan tämän kirjan raamatulliset totuudet. Valmistakaa Herralle tie -kirja antaa vastauksia laajoihin koko maatamme koskettaviin kysymyksiin, kuten: ”Mitä Jumala haluaa tehdä maassamme? Miksi pitää valmistaa tietä Herralle?” Löydät vastauksia myös henkilökohtaisiin kysymyksiisi, kuten: ”Millainen on Isä Jumala? Millaista on apostolinen usko?”

Kirja kutsuu lukijaansa nousemaan yhteiseen rintamaan kansamme puolesta ja avautumaan sille muutokselle, jota Jumalamme on tekemässä lopun ajalla omiensa keskellä.

Lue lisää ja hanki kirja VHT-verkkosivustoltamme!

 

Majesteetti -CD

Seurakuntamme toinen täyspitkä ylistyslevy on julkaistu. Levy on tehty studiossa, joten jo sen perusteella levy eroaa aika paljon edeltäjästään. Voit kuunnella näytteet biiseistä täältä.

Majesteetti_3DMistä levyssä on kysymys?

Jumalan valtaistuin taivaassa on maailman kaunein, ihanin ja ihmeellisin paikka. Se on täynnä häikäisevää kirkkautta, pyhyyttä ja puhtautta. Se on paikka, jonka eteen kaikki pelastetut kokoontuvat ikuisuudessa ylistämään Jumalaa laulaen ja soittaen. Se on paikka, joka on täynnä musiikkia ja ääntä: harppujen helinää, suurten vetten pauhua, kansanjoukkojen kohinaa. Jumalan valtaistuin on paikka, jossa uusi elämä, armo ja rakkaus kohtaa ihmisen ennen näkemättömällä tavalla.

Tämän levyn musiikki on tehty kaipauksesta elää hengessä Jumalan valtaistuimen edessä jo tässä ajassa. Mikään mahti maailmassa ei tuo sellaista sisäistä rauhaa kuin Jumalan läsnäolo ja kirkkaus. Vieköön tämän levyn musiikki sinutkin Kaikkivaltiaan eteen!

Voit tilata levyä suoraan VHT-verkkosivustoltamme. Levyn hinta on 20 €/kpl.

 

 Me tahdomme nähdä –live-CD

Ensimmäinen täyspitkä CD-levymme sisältää 15 uutta herätyshenkistä kappaletta. Kaikki levyllä olevat sävellykset ovat Jyväskylän Cityseurakunnan omaa tuotantoa.

Levy julistaa sanomaa syvästä antautumisesta Jumalalle sekä halusta viedä Hänen valtakuntaansa eteenpäin maanpäällä. Me tahdomme nähdä -levy on yksi etappi valmistaessamme tietä kirkkausmusiikille ja Herran kirkkaudelle tässä maassa! Kutsumme sinutkin mukaan tähän yhteiseen näkyyn! CD:llä olevat voimalliset laulut välittävät tätä näkyä ja henkeä. Voit hankkia levyn VHT-verkkosivustoltamme tai TV7-kaupasta.

 

Taistelu maailmankaikkeuden herruudesta –DVD-paketti

Taistelu maailmankaikkeuden herruudesta - DVD pakettiMiksi ihminen luotiin? Mikä on elämän tarkoitus? Taistelu maailmankaikkeuden herruudesta – opetussarjasta saat vastauksia erityisesti näihin ihmiselämän suurimpiin kysymyksiin. Esko Valtanen esittää tässä sarjassa panoraaman omaisen katsauksen, joka ulottuu aina maailmankaikkeuden luomisesta viimeiselle tuomiolle asti. Tämä Tv7:llä esitetty, suosittu 8-osainen DVD- sarja sisältää kahdeksan puolentunnin ohjelmaa, jotka on toteutettu elävästi ja mielenkiintoisesti. Viimeisessä osassa kuulet vastauksia katsojien lähettämiin kysymyksiin. Tämä on loistavaa katsottavaa vastauskoontulleille ja uskosta kiinnostuneille, mutta samalla sarja antaa myös paljon niille uskoville, jotka haluavat syvemmän näyn elämälleen.

Voit hankkia DVD-paketin VHT-verkkosivustoltamme tai TV7-kaupasta.

DVD-paketti sisältää kaikki TV7-kanavalla syyskaudella 2012 esitetyt jaksot. Paketin hinta on 25 €
(+ toimituskulut) ja kesto yhteensä noin 3 h 45 m.

Osta tämä mielenkiintoinen ohjelmasarja itsellesi tai ilahduta ystävääsi syvällisellä lahjalla!